ΠΤΔ: Μεταβαίνει στο Παρίσι - Συνάντηση με Μακρόν

ΠΤΔ: Μεταβαίνει στο Παρίσι - Συνάντηση με Μακρόν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει το βράδυ της Τετάρτης (22/7) στο Παρίσι,  ενώ το πρωί της Πέμπτης (23/7) θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γαλλίας κ. Εμανουέλ Μακρόν.

Τη συνάντηση των δύο Προέδρων θα απασχολήσουν οι διμερείς σχέσεις, η συνεργασία στους τομείς της Ενέργειας και της Άμυνας, οι τουρκικές προκλητικές ενέργειες στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και θέματα που άπτονται των προτεραιοτήτων της ατζέντας της ΕΕ.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κυριάκος Κούσιος, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Ενέργειας κ. Γιώργος Λακκοτρύπης και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Μετά τη συνάντηση, η οποία θα αρχίσει στις 11.30 (ώρα Κύπρου), οι δύο Πρόεδροι θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE