Πρόσφεραν επτά εκατομμύρια για να αγοράσουν κυπριακό κανάλι – Δεν αποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης

Πρόσφεραν επτά εκατομμύρια για να αγοράσουν κυπριακό κανάλι – Δεν αποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης

Αμερικανική εταιρία ζήτησε από τον Σωκράτη Χάσικο την εξαγορά ολόκληρου του μετοχικού κεφαλαίου του τηλεοπτικού σταθμού Omega.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού tv mania η συγκεκριμένη εταιρία ασχολείται αποκλειστικά με τα media και από έρευνα στην κυπριακή αγορά έκρινε ότι το κανάλι του Σωκράτη Χάσικου (Omega) είναι ο μόνος κερδοφόρος (για την ώρα) κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός.

Μάλιστα το ρεπορτάζ αποκαλύπτει πως η εταιρία πρόσφερε στον κ. Χάσικο το ποσό των επτά εκατομμυρίων, ωστόσο αρνήθηκε για λόγους συνείδησης την πώληση του καναλιού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.