Σούπερ ήρωες αποθεώνουν εξάχρονο που έσωσε τη μικρή του αδερφή από επίθεση σκύλου

Σούπερ ήρωες αποθεώνουν εξάχρονο που έσωσε τη μικρή του αδερφή από επίθεση σκύλου

Captain America, Iron Man, Thor, Spiderman…Αμερικάνοι σούπερ ήρωες κινητοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες για να εξάρουν τη γενναιότητα ενός εξάχρονου αγοριού που προστάτεψε την μικρή του αδερφή από επίθεση ενός σκύλου με αποτέλεσμα να παραμορφωθεί το πρόσωπό του από δαγκωματιές.

“Είσαι ένας ήρωας. Αυτό που έκανες ήταν τόσο γενναίο, τόσο ανιδιοτελές. Η αδερφή σου είναι πολύ τυχερή που σε έχει για μεγάλο αδελφό. Οι γονείς σου πρέπει να είναι τόσο περήφανοι για σένα”, είπε στον μικρό Μπρίτζερ Γουόκερ σε βίντεο του ο Κρις Εβανς που ενσαρκώνει τον Captain America στη σειρά ταινιών Avengers (Οι Εκδικητές), των οποίων το μικρό αγόρι είναι θαυμαστής.

Στις 9 Ιουλίου ο εξάχρονος Μπρίτζερ στάθηκε μπροστά σε ένα γερμανικό τσοπανόσκυλο που ήταν έτοιμο να επιτεθεί στην τετράχρονη αδερφή του. Ο Μπρίτζερ μπήκε μπροστά της για να την προστατέψει με αποτέλεσμα να δεχθεί αυτός την επίθεση του σκύλου. Το αγόρι δέχθηκε δαγκωματιές στο μάγουλο, χειρουργήθηκε με επείγουσα επέμβαση από πλαστικό χειρουργό και του έγιναν 90 ράμματα.

Διαβάστε την συνέχεια στο ThemaOnline 
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE