ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα - Στο χειρουργείο 45χρονος

ΠΑΦΟΣ: Εργατικό ατύχημα - Στο χειρουργείο 45χρονος

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες.

Το πρωί της Πέμπτης (16/7) γύρω στις 9:00 σημειώθηκε εργατικό ατύχημα στην Πάφο σε κλιμακοστάσιo σε πολυκατοικία - ανεγειρόμενη οικοδομή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 45χρονο ο οποίος γλίστρησε και έπεσε απο εσωτερική σκάλα απο ύψος 12 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Διακομίσθηκε άμεσα στο Γ.Ν Πάφου όπου μπήκε στο χειρουργείο 

Η κατάσταση της υγείας κρίνεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την Ανώτερη λειτουργό Επιθεώρησης Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα, φαίνεται πως δεν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στην οικοδομή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE