ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ: Κανένα περιθώριο αντίδρασης για τον 73χρονο - 'Ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε εντελώς απότομα'

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ: Κανένα περιθώριο αντίδρασης για τον 73χρονο - 'Ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε εντελώς απότομα'

Φως στα αίτια του δυστυχήματος με τον 73χρονο νεκρό μοτοσικλετιστή, έδωσε ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας, Χάρης Ευριπίδου, μιλώντας στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

Αναφερόμενος στο χθεσινό ατύχημα, τόνισε ότι είναι πολύ επικίνδυνες οι στροφές δεξιά, ενώ οι οδηγοί πολλές φορές είναι και απρόσεκτοι, αλλά και παρανομούν.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, υπήρξε στροφή δεξιά σε μια πάροδο, προς χώρο στάθμευσης. Ο οδηγός του αυτοκινήτου «έστριψε εντελώς απότομα προς τα δεξιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην μοτοσικλέτα που ερχόταν από απέναντι. Η σύγκρουση ήταν βίαιη γιατί δεν πρόλαβε κανένας να αντιδράσει", συμπλήρωσε.

Η ταχύτητα της σύγκρουσης έγινε με 60, ίσως και 70 χιλιόμετρα, κάτι το οποίο είναι πραγματικά δύσκολο για επιβίωση, ειδικά εάν ληφθεί υπόψη και η ηλικία του μοτοσικλετιστή.

Δυστυχώς, το αυτοκίνητο ήταν και ψηλό, με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του οδηγού και με το αυτοκίνητο.

Μάλιστα, για ακόμη μια φορά έγινε έκκληση για να ληφθούν τα απαραίτητα νομικά εργαλεία από την Βουλή, για αύξηση των προστίμων στις τροχαίες παραβάσεις και τις κάμερες τροχαίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE