ΚΑΛΕΣΕ συνάντηση ο Δήμαρχος για ΘΕΜΑ… γηπεδικό – Ποιοι έχουν πάρει πρόσκληση

ΚΑΛΕΣΕ συνάντηση ο Δήμαρχος για ΘΕΜΑ… γηπεδικό – Ποιοι έχουν πάρει πρόσκληση

Προκύπτει θέμα για το κοινοτικό γήπεδο Ζακακίου. Στις 14:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Δημαρχείο Λεμεσού, με την οποία συγκάλεσε ο Δήμαρχος, Νίκος Νικολαΐδης. Το παρών τους θα δώσουν παράγοντες και διοικούντες της ΑΕ Ζακακίου, ο κοινοτάρχης της περιοχής και τα μέλη της επιτροπής της Μέρρα.

Η ΑΕΖ εδώ και χρόνια έχει διάφορα έξοδα του κοινοτικού γηπέδου χωρίς κάποια υποστήριξη από το κοινοτικό συμβούλιο. Η ομάδα της Λεμεσού έχει δηλώσει για έδρα της, τη νέα σεζόν το κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς μιας και αυτό του Ζακακίου δεν τηρεί της προδιαγραφές.

Μετά από όλο αυτό το θέμα μεταξύ της ΑΕΖ και του κοινοτικού συμβουλίου παρεμβαίνει ο δήμαρχος της Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης για να βρει λύσεις.

Ρεπορτάζ: Σάββας Νεοκλέους

Επιμέλεια: Θράσος Δημητρίου

The post ΚΑΛΕΣΕ συνάντηση ο Δήμαρχος για ΘΕΜΑ… γηπεδικό – Ποιοι έχουν πάρει πρόσκληση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE