ΚΑΛΕΣΕ συνάντηση ο Δήμαρχος για ΘΕΜΑ… γηπεδικό – Ποιοι έχουν πάρει πρόσκληση

ΚΑΛΕΣΕ συνάντηση ο Δήμαρχος για ΘΕΜΑ… γηπεδικό – Ποιοι έχουν πάρει πρόσκληση

Προκύπτει θέμα για το κοινοτικό γήπεδο Ζακακίου. Στις 14:00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Δημαρχείο Λεμεσού, με την οποία συγκάλεσε ο Δήμαρχος, Νίκος Νικολαΐδης. Το παρών τους θα δώσουν παράγοντες και διοικούντες της ΑΕ Ζακακίου, ο κοινοτάρχης της περιοχής και τα μέλη της επιτροπής της Μέρρα.

Η ΑΕΖ εδώ και χρόνια έχει διάφορα έξοδα του κοινοτικού γηπέδου χωρίς κάποια υποστήριξη από το κοινοτικό συμβούλιο. Η ομάδα της Λεμεσού έχει δηλώσει για έδρα της, τη νέα σεζόν το κοινοτικό γήπεδο Παρεκκλησιάς μιας και αυτό του Ζακακίου δεν τηρεί της προδιαγραφές.

Μετά από όλο αυτό το θέμα μεταξύ της ΑΕΖ και του κοινοτικού συμβουλίου παρεμβαίνει ο δήμαρχος της Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης για να βρει λύσεις.

Ρεπορτάζ: Σάββας Νεοκλέους

Επιμέλεια: Θράσος Δημητρίου

The post ΚΑΛΕΣΕ συνάντηση ο Δήμαρχος για ΘΕΜΑ… γηπεδικό – Ποιοι έχουν πάρει πρόσκληση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE