Αποχώρησε από το Sigma και συζητά με το Omega

Αποχώρησε από το Sigma και συζητά με το Omega

Με το Omega ξεκίνησε επαφές ο Γιώργος Χουλιάρας, ο οποίος έδωσε την παραίτηση στο Sigma πριν μερικές μέρες.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Tv Mania ο Γιώργος Χουλιάρας έχει ξεκινήσει επαφές με τον τηλεοπτικό σταθμό Omega για επιστροφή του στο κανάλι του Αρχαγγέλου.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Χουλιάρας διατέλεσε Διευθυντής για πολλά χρόνια στο κανάλι που τότε ονομαζόταν «Mega Κύπρου» και αργότερα «MEGA/Τv One», ενώ στο Sigma υπήρξε σαν σύμβουλος προγραμμάτων τα τελευταία δύο περίπου χρόνια.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στο αν θα επιστρέψει καθώς ο Γιώργος Χουλιάρας είναι από τους ανθρώπους που τόλμησαν σε κυπριακές παραγωγές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE