Αποχώρησε από το Sigma και συζητά με το Omega

Αποχώρησε από το Sigma και συζητά με το Omega

Με το Omega ξεκίνησε επαφές ο Γιώργος Χουλιάρας, ο οποίος έδωσε την παραίτηση στο Sigma πριν μερικές μέρες.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Tv Mania ο Γιώργος Χουλιάρας έχει ξεκινήσει επαφές με τον τηλεοπτικό σταθμό Omega για επιστροφή του στο κανάλι του Αρχαγγέλου.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Χουλιάρας διατέλεσε Διευθυντής για πολλά χρόνια στο κανάλι που τότε ονομαζόταν «Mega Κύπρου» και αργότερα «MEGA/Τv One», ενώ στο Sigma υπήρξε σαν σύμβουλος προγραμμάτων τα τελευταία δύο περίπου χρόνια.

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται στο αν θα επιστρέψει καθώς ο Γιώργος Χουλιάρας είναι από τους ανθρώπους που τόλμησαν σε κυπριακές παραγωγές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE