Ανακοίνωσε Γιανναρά – Έπαιξε σε Κεραυνό, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ!

Ανακοίνωσε Γιανναρά – Έπαιξε σε Κεραυνό, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ!

Ανακοίνωση από την Πετρολίνα ΑΕΚ:

“Η Πετρολίνα ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020/21) με τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Γιάννη Γιανναρά.

Ο Γιανναράς είναι 21 χρόνων (27/03/1999) και αγωνίζεται ως shooting guard.

Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στο ΑΠΟΕΛ και την περσινή σεζόν είχε μέσο όρο 5.8 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1 ασσίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κεραυνό και στην συνέχεια εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο παραχωρήθηκε δανεικός σε Τρίκαλα και ΑΠΟΕΛ.

Η Πετρολίνα ΑΕΚ τον καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία”.

The post Ανακοίνωσε Γιανναρά – Έπαιξε σε Κεραυνό, ΑΠΟΕΛ, ΠΑΟΚ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE