Γιουρόπα Λιγκ: Με VAR από τους ομίλους η μεθεπόμενη σεζόν!

Γιουρόπα Λιγκ: Με VAR από τους ομίλους η μεθεπόμενη σεζόν!

Το VAR θα χρησιμοποιείται από τους ομίλους του Europa League της σεζόν (2021/22), ενώ θα συνεχίσει και την επόμενη από τη νοκ-άουτ φάση όπως ήταν και την τρέχουσα.

Το VAR μπήκε στη ζωή του Europa League από τη νοκ-άουτ φάση (των 32) της τρέχουσας σεζόν (2019/20) σύμφωνα με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA την 24η Σεπτεμβρίου 2019 και θα συνεχιστεί φυσικά να χρησιμοποιείται και στα εναπομείναντα ματς μέχρι και τον τελικό.

Για την επόμενη σεζόν (2020/21) θα ισχύουν τα ίδια.

Για την μεθεπόμενη, ωστόσο, η διοργάνωση θα μπορεί να υπολογίζει στη χρήση της τεχνολογία από τη φάση των ομίλων.

Νέο δεδομένο, καθώς στη φάση της τρέχουσας σεζόν υπήρχαν αποφάσεις στη φάση των ομίλων της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης που προκάλεσαν ερωτήματα και θα μπορούσαν να είχε αλλαχθεί εάν υπήρχε η συνδρομή του VAR.

Πηγή: sport24.gr

The post Γιουρόπα Λιγκ: Με VAR από τους ομίλους η μεθεπόμενη σεζόν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE