ΚΥΠΡΟΣ: Εργασίες σε επαρχίες Πάφου και Λεμεσού κατά τη περίοδο Ιουλίου- Σεπτεμβρίου

ΚΥΠΡΟΣ: Εργασίες σε επαρχίες Πάφου και Λεμεσού κατά τη περίοδο Ιουλίου- Σεπτεμβρίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου σε σημερινή ανακοίνωση του, την οποία αναδημοσιεύει το ΓΤΠ, αναφέρει ότι, την περίοδο 13/7/2020 - 16/9/2020, μεταξύ των ωρών 07:00 – 19:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Παρασκευής μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00,  θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής αποχετευτικού όμβριων υδάτων στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας, προστίθεται.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 11/7/2020, μεταξύ των ωρών 06:00 - 16:00,  στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, στο τμήμα Σκαρίνου - Μουτταγιάκας, θα διεξάγονται εργασίες κοψίματος χόρτων και συλλογής αχρήστων αντικειμένων. 

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του δρόμου στη κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 500μ. περίπου και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους, γράφει τέλος.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE