ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με τον Πρόεδρο και Μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής

Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομίας με τον Πρόεδρο και Μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων Κατά τη Αστυνομίας, είχε την Τετάρτη 08/07, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου στο Αρχηγείο Αστυνομίας. Παρούσα ήταν και η βοηθός Διευθύντρια του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος κ. Καίτη Σοφοκλέους, η οποία είναι το σημείο επαφής.

Η εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του νέου Αρχηγού Αστυνομίας.  

Ο Αρχηγός Αστυνομίας, αφού καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Ανεξάρτητης Αρχής, κ. Ανδρέα Πασχαλίδη, καθώς και τα υπόλοιπα Μέλη της Αρχής, αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις συνεργασίας που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο μερών, διαβεβαιώνοντας την πρόθεση της ηγεσίας της Αστυνομίας, για περαιτέρω ενίσχυση αυτής της συνεργασίας.

Στην αγαστή συνεργασία μεταξύ των δύο μερών αναφέρθηκαν, από πλευράς τους, ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Ανεξάρτητης Αρχής, οι οποίοι επ’ ευκαιρίας της σημερινής συνάντησης, συνεχάρησαν τον κ. Παπαθεοδώρου για τον πρόσφατο διορισμό του ως Αρχηγός Αστυνομίας και του ευχήθηκαν να επιτύχει στην πραγματοποίηση των στόχων του Οργανισμού.

Κατά τη συνάντηση οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και συζήτησαν περαιτέρω θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top