O νικητής του “Αδύναμου Κρίκου” Φεύγει με ένα Mitsubishi Asx

O νικητής του “Αδύναμου Κρίκου” Φεύγει με ένα Mitsubishi Asx

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των μεγάλων δώρων του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων "Ο πιο αδύναμος κρίκος" στο πλαίσιο της εκπομπής “Όμορφη Μέρα- Κάθε Μέρα”.

Το μεγάλο έπαθλο ήταν ένα MITSUBISHI ASX, αξίας €17,900 , προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα. Στην κλήρωση συμμετείχαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι του τηλεπαιχνιδιού, με τον Κυριάκο Κυριακίδη να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής.

Την Τρίτη 7 Ιουλίου, ο Κυριάκος Κυριακίδης παρέλαβε το νέο του MITSUBISHI ASX από την κ. Στάλω Πηλακούτα, εκ μέρους του ομίλου Πηλακούτα.

Ο μεγάλος τυχερός κυκλοφορεί πλέον με ένα MITSUBISHI ASX, απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου του αυτοκινήτου όπως:

• Οθόνη αφής 7”
• Αυτόματος πιλότος οδήγησης
• Ζάντες αλουμινίου 18”
• Βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα
• Αυτόματο σύστημα κλιματισμού
• Αερόσακοι 9 σημείων

Για περισσότερες πληροφορίες για το Mitsubishi ASX αλλά και για όλα τα μοντέλα MITSUBISHI MOTORS, επισκεφθείτε το https://mitsubishi-motors.com.cy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE