Έριξε «καρφί» για την κλήρωση της Ομόνοιας: «Τυχαίο… όταν η Ομόνοια θα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ

Έριξε «καρφί» για την κλήρωση της Ομόνοιας: «Τυχαίο… όταν η Ομόνοια θα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Κώστας Πέτσας, μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος και ειδικότερα μετά το πρόγραμμα «φωτιά» των πρασίνων, έριξε «καρφί».

Συγκεκριμένα, έγραψε «6 πρώτες αγωνιστικές 5 ντέρμπι!.. όταν η Ομόνοια θα παίζει Champions Legaue… τυχαίο λέω εγώ! Μαθημένοι στα δύσκολα, θα το παλέψουμε». 

Η δημοσίευση του: 

The post Έριξε «καρφί» για την κλήρωση της Ομόνοιας: «Τυχαίο… όταν η Ομόνοια θα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE