Τροποποίηση Σχεδιασμού «Αθλητικές Εκδηλώσεις Φορέων»

Τροποποίηση Σχεδιασμού «Αθλητικές Εκδηλώσεις Φορέων»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ημερομηνίας 25 Φεβρουαρίου 2020 έχει προχωρήσει στην τροποποίηση του σχεδιασμού «Αθλητικές Εκδηλώσεις Φορέων».

Ο νέος τροποποιημένος σχεδιασμός και το νέο έντυπο υποβολής αίτησης για επιχορήγηση έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού: www.cyprussports.org

Σημειώνεται ότι, σωματεία που δεν έχουν επικαιροποιήσει τα καταστατικά τους δεν θα μπορούν να τύχουν επιχορήγησης από τον ΚΟΑ καθότι θεωρούνται ως διαγραφέντα με βάση τον Νέο Νόμο του 104(Ι)/2017.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την αρμόδια λειτουργό Στέφανη Γουήλερ στο τηλέφωνο 22897210 ή/και στο email: [email protected].

The post Τροποποίηση Σχεδιασμού «Αθλητικές Εκδηλώσεις Φορέων» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Ραγδαίες εξελίξεις: Πολύωρη κατάθεση από το φερόμενο θύμα της νέας καταγγελίας κατά Φαίδωνα

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται η νέα αστυνομική διερεύνηση εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, καθώς οι Αρχές επικεντρώνονται πλέον στην ουσία της καταγγελίας που έφερε στο φως ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Αριστοδήμου.