ΠΑΦΟΣ: Πολίτες καταδίωξαν διαρρήκτη - 'Γνωστός' στην αστυνομία για κλοπές

ΠΑΦΟΣ: Πολίτες καταδίωξαν διαρρήκτη - 'Γνωστός' στην αστυνομία για κλοπές

 «Γνωστός» στις Αρχές ο 35χρονος , τον οποίο πολίτες καταδίωξαν και ακινητοποίησαν.

Πολίτες γύρω στις 23:15 το βράδυ της Δευτέρας (6/7) καταδίωξαν και ακινητοποίησαν διαρρήκτη παραδίδοντας τον στην αστυνομία.


Πρόκειται για 35χρονο Γεωργιανό ο οποίος λίγα λεπτά προηγουμένως θρυμμάτισε το παράθυρο αυτοκίνητου που ήταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της εκκλησίας Παναγίας Θεοσκέπαστης Κάτω Πάφου.

Πολίτες που ήταν στην περιοχή άκουσαν τον θόρυβο και αντιλήφθηκαν ότι κάποιος προσπαθούσε να κλέψει από αυτοκίνητα.

Οι πολίτες αμέσως εντόπισαν τον διαρρήκτη και τον καταδίωξαν.

Ο 35χρονος Γεωργιανός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE