Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιτίθενται σε ξένη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιτίθενται σε ξένη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιτίθενται σε ξένη στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη από όλες τις πλευρές», δήλωσε εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, απαντώντας σε ερώτηση για τις πρόσφατες εχθροπραξίες στη Λιβύη.

 

«Η άμεση κατάπαυση του πυρός από όλα τα μέρη είναι επιτακτική», συνέχισε. «Προτρέπουμε όλα τα μέρη να δεσμευτούν σε κατάπαυση του πυρός και να επαναρχίσουν αμέσως τις διαπραγματεύσεις. Πρέπει να οικοδομήσουμε πάνω στην πρόοδο που έχει σημειωθεί μέσω των συνομιλιών 5 + 5 του ΟΗΕ και της διαδικασίας του Βερολίνου. Η επιστροφή στην εκεχειρία και στις πολιτικές συνομιλίες, υπό την ηγεσία του ΟΗΕ, είναι ο μόνος τρόπος για την επίλυση των βασικών ζητημάτων που ωθούν αυτήν τη σύγκρουση», πρόσθεσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE