Επίσκεψη Υπουργού Άμυνας στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ

Επίσκεψη Υπουργού Άμυνας στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ

Επίσκεψη στο στρατόπεδο «Αντιστράτηγου Σωτήριου Σταυριανάκου» της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), πραγματοποίησε σήμερα, ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, όπου  ενημερώθηκε από τον Διοικητή της ΕΛΔΥΚ και τους επιτελείς.

Στη συνέχεια, ο Υπουργός κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο πεσόντων, κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, και αγνοουμένων Ελλήνων αγωνιστών στην Κύπρο.

Επ’ ευκαιρία της επίσκεψής του στην ΕΛΔΥΚ, ο κ. Πετρίδης διεμήνυσε ότι η Ελλάδα αποτελεί τον μόνιμο και ανιδιοτελή συμπαραστάτη μας στον αγώνα μας για εθνική επιβίωση και εξέφρασε για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη της Κύπρου για τη συνεχή και αδιάλειπτη βοήθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης αλλά και τη συμπαράσταση του Ελληνικού λαού στον αγώνα μας για εξεύρεση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης του εθνικού μας προβλήματος.

ΑΠΟ Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE