Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Στις 17-18 Μαρτίου η Πενταμερής για το Κυπριακό
Στις 17 και 18 Μαρτίου θα συγκληθεί η Πενταμερής συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές.
Επικοινώνησαν με την ιστοσελίδας μας, στελέχη της Ομοσπονδίας, όπου μας λέχθηκε ότι πριν μερικές μέρες έλαβε μια “εξωφρενική” απόφαση και η ΠΟΑΠ (είναι η διοργανώτρια Αρχή πρωταθλημάτων των ιδιωτικών ακαδημιών), που αποτέλεσε ουσιαστικά την αφορμή για να λάβουν μέτρα.
Η απόφαση της ΠΟΑΠ λέει τα ακόλουθα: “Μια ακαδημία για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της ΠΟΑΠ, θα πρέπει να δηλώσει όλες τις ομάδες της, στο πρωτάθλημα (εντός και εκτός έδρας) για ηλικίες 2008-2014. Ακαδημίες που θα δηλώσουν συμμετοχή σε άλλα πρωταθλήματα, εκτός από αυτά της ΠΟΑΠ, δεν θα γίνονται αποδεκτές”.
Δεν πρόκειται να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλο μας. Το ολιγότερο τραβηγμένη και εκβιαστική, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και την απόφαση της ΠΟΑΠ.
Ότι υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα το γνωρίζουμε. Όποιος υποστηρίξει, ότι διατηρεί ακαδημία απλώς και μόνο γιατί αγαπά το ποδόσφαιρο, μάλλον μας παίρνει για… Αμερικανάκια.
Τούτο δεν ισχύει μόνο για τις ιδιωτικές ακαδημίες, αλλά και για τις ακαδημίες των συλλόγων, αφού και σε εκείνες, τα παιδιά δεν μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου δωρεάν. Πληρώνουν, κανονικά και με το… νόμο, τα δίδακτρα τους.
The post Άγριος «ΠΟΛΕΜΟΣ» μεταξύ ΚΟΠ και ΠΟΑΠ… appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις