ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Εξαιρετικά μεγάλος ο κίνδυνος έκρηξης πυρκαγιών σε δάση - ΠΡΟΣΟΧΗ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Εξαιρετικά μεγάλος ο κίνδυνος έκρηξης πυρκαγιών σε δάση - ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» είναι σήμερα ο κίνδυνος έκρηξης δασικών πυρκαγιών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, σήμερα Σάββατο ο κίνδυνος έκρηξης και επέκτασης δασικών πυρκαγιών είναι σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού».

Το Τμήμα απευθύνει θερμή έκκληση στο κοινό να αποφεύγει ενέργειες και δραστηριότητες που πιθανόν να προκαλέσουν πυρκαγιά.

Επιπρόσθετα καλεί το κοινό, σε περίπτωση που αντιληφθεί καπνό ή φωτιά, να τηλεφωνήσει άμεσα στο 1407 (Τμήμα Δασών) ή στο 112 (Πυροσβεστική Υπηρεσία).

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE