ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ποιο σχολείο σάρωσε στον εικαστικό διαγωνισμό με θέμα την ισότητα των φύλων;

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ποιο σχολείο σάρωσε στον εικαστικό διαγωνισμό με θέμα την ισότητα των φύλων;

Διακρίσεις εξασφάλισαν οι μαθήτριες του Β’ Δημοτικού Σχολείου Γεροσκήπου σε εικαστικό διαγωνισμό για την Ισότητα των Φύλων που προκήρυξε το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας τον Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το 1ο, 2ο και 3ο βραβείο κέρδισαν μαθήτριες του σχολείου.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού με τίτλο «Γυναίκες και άνδρες σε ώρα εργασίας τα τελευταία 100 χρόνια (4 στιγμιότυπα)» ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο εργασίας της Διατμηματικής Επιτροπής για την Ισότητα των Φύλων στην Εκπαίδευση.

Το 1ο βραβείο πήρε η Βαρβάρα Παναγιωτάκη, το 2ο βραβείο η Αλεξάνδρα Θεοδώρου και το 3ο βραβείο η Κρινιώ Πισιάρα, υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Πωλίνας Κίτσιου.

Ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, και η Υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, θα επιδώσουν τα βραβεία και τους επαίνους στους μαθητές στις 6 Ιουλίου στο Υπουργείο Παιδείας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE