ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο λόγος που έστειλαν 41χρονο στο νοσοκομείο με κάταγμα γνάθου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο λόγος που έστειλαν 41χρονο στο νοσοκομείο με κάταγμα γνάθου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οικονομικές διαφορές φαίνεται να είναι η αιτία της συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1/7), στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα επιτέθηκαν σε 41χρονο αλλοδαπό από την Σρι Λάνκα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, η αιτία ήταν οικονομικές διαφορές που είχαν τα εν λόγω πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες, τραυμάτισαν τον 41χρονο και εγκατέλειψαν την σκηνή. Ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ φέρει κάταγμα γνάθου.

Άντρος Ιωάννου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE