ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο λόγος που έστειλαν 41χρονο στο νοσοκομείο με κάταγμα γνάθου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ο λόγος που έστειλαν 41χρονο στο νοσοκομείο με κάταγμα γνάθου -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οικονομικές διαφορές φαίνεται να είναι η αιτία της συμπλοκής που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1/7), στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα επιτέθηκαν σε 41χρονο αλλοδαπό από την Σρι Λάνκα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, η αιτία ήταν οικονομικές διαφορές που είχαν τα εν λόγω πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράστες, τραυμάτισαν τον 41χρονο και εγκατέλειψαν την σκηνή. Ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ φέρει κάταγμα γνάθου.

Άντρος Ιωάννου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE