ΛΕΜΕΣΟΣ: Συμπλοκή με ένα τραυματία σε κεντρικό σημείο της πόλης- «Δεν θέλει να μιλήσει»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συμπλοκή με ένα τραυματία σε κεντρικό σημείο της πόλης- «Δεν θέλει να μιλήσει»

Επεισόδιο μεταξύ αριθμού προσώπων σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1/7) στη Λεμεσό.

Του Στέλιου Στυλιανού

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αλλοδαπός άντρας δέχθηκε επίθεση από ομοεθνείς του στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη και τον εγκατέλειψαν τραυματισμένο.

Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν ασθενοφόρο και Αστυνομία, ενώ ο αλλοδαπός άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως πληροφορούμαστε, το θύμα δεν θέλει (τουλάχιστον για την ώρα) να μιλήσει στην Αστυνομία, ενώ πηγή μας ανέφερε πως τον «έδειραν φίλοι του» για άγνωστη ακόμα αιτία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE