ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Υπό 2ήμερη κράτηση 64χρονος - Τραυμάτισε φίλο του στον θώρακα

ΠΑΦΟΣ: Υπό 2ήμερη κράτηση 64χρονος - Τραυμάτισε φίλο του στον θώρακα

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 64χρονου για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, o  64χρονος φέρεται στις 18:30 της 28ης Ιουνίου να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε ελαφριά  στο θώρακα 42χρονο φίλο του, έξω από περίπτερο.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ο δράστης ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ αντέδρασε βίαια όταν το θύμα άρχισε να συζητά με τρίτο πρόσωπο για διαφορές του με τον δράστη.

Ο 64χρονος φέρεται να ανέσυρε σουγιά και να τραυμάτισε τον 42χρονο στο θώρακα.  Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο με δική του πρωτοβουλία.

Εναντίον του 64χρονου εκδόθηκε  ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο από την Αστυνομία.

Χτες, στις 17:00 το απόγευμα, συνελήφθη και τέθηκε υπό διήμερη κράτηση. 

Οι  εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top