ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση ο 64χρονος που τραυμάτισε με σουγιά 42χρονο

ΠΑΦΟΣ: Υπό κράτηση ο 64χρονος που τραυμάτισε με σουγιά 42χρονο

Υπό κράτηση τέθηκε 64χρονος για υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, o 64χρονος φέρεται στις 18:30 της 28ης Ιουνίου να ανέσυρε μαχαίρι και να τραυμάτισε ελαφριά στο θώρακα 42χρονο φίλο του, έξω από περίπτερο.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ο δράστης ο οποίος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ αντέδρασε βίαια όταν το θύμα άρχισε να συζητά με τρίτο πρόσωπο για διαφορές του με τον δράστη.

Ο 64χρονος φέρεται να ανέσυρε σουγιά και να τραυμάτισε τον 42χρονο στο θώρακα. Ο 42χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο με δική του πρωτοβουλία.

Εναντίον του 64χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο από την Αστυνομία.

Την Τρίτη (30/6), στις 17:00 το απόγευμα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE