ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Στη δημοσιότητα τα ονόματα του 56χρονου και της 44χρονης

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Στη δημοσιότητα τα ονόματα του 56χρονου και της 44χρονης

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των  θυμάτων της τραγωδίας που σημειώθηκε στην Λακατάμεια το βράδυ της Δευτέρας (30/6).

Υπόθεση φόνου, με θύματα την Νίκη Σιεφταλή, 44 χρόνων και τον Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων, διερευνά η Αστυνομία στην Λευκωσία.

Οι 44χρονη και 56χρονος, εντοπίστηκαν αναίσθητοι, με τραύματα στο σώμα, στο διαμέρισμα του 56χρονου, στην Λακατάμια, γύρω στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας (30/6), από οικείο πρόσωπο του 56χρονου.

Στη σκηνή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας και Ιατροδικαστές, οι οποίοι επιβεβαίωσαν το θάνατο της 44χρονης και του 56χρονου.

Τα τραύματα που αυτοί έφεραν στο σώμα, πιστεύεται ότι προκλήθηκαν από πυροβολισμό, ενώ στη σκηνή, η οποία παραμένει αποκλεισμένη για συνέχιση των εξετάσεων, εντοπίστηκε κυνηγετικό πυροβόλο όπλο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα

Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE