ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Τους βρήκε συγγενικό πρόσωπο, αφού τους αναζητούσε για ώρες

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Τους βρήκε συγγενικό πρόσωπο, αφού τους αναζητούσε για ώρες

Νεκροί σε διαμέρισμα στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Λακατάμια βρέθηκε γυναίκα και άντρας αργά το βράδυ της Δευτέρας (29/6).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρίστο Ανδρέου, πρόκειται για Ελληνοκύπριους έναν 56χρονο άνδρα και μια 44χρονη γυναίκα.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν γύρω στις 21:30 όταν συγγενικό πρόσωπο ειδοποίησε την αστυνομία όταν μετά απο ώρες προσπάθειας να τους εντοπίσει, αποφάσισε να μεταβεί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Η πρώτη πληροφορία ήταν για δυο τραυματισμένα πρόσωπα , για να διαπιστωθεί στην πορεία ότι ήταν ήδη νεκροί. Στο σημείο κατέφθασαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Οπως ανέφερε ο κ.Ανδρέου, φαίνεται πως το τραγικό περιστατικό πιθανόν να συνέβη πρωϊνές ώρες , αφού ήταν η τελευταία φορά που υπάρχουν μαρτυρίες ότι τους είχαν δεί, ενώ οι συγγενείς τους, τους αναζητούσαν για ώρες, κάτι που ενισχύει το πιο πάνω σενάριο.

Η αστυνομία μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο δολοφονίας και αυτοχειρίας, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις ενώ αναμένεται επιστημονική εξέταση των τεκμηρίων που βρέθηκαν στην σκηνή. Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε και κυνηγετικό όπλο.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και την Τρίτη (30/6) και συνεχίζονται οι έρευνες.

Ενώ την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top