ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Τους βρήκε συγγενικό πρόσωπο, αφού τους αναζητούσε για ώρες

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Τους βρήκε συγγενικό πρόσωπο, αφού τους αναζητούσε για ώρες

Νεκροί σε διαμέρισμα στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Λακατάμια βρέθηκε γυναίκα και άντρας αργά το βράδυ της Δευτέρας (29/6).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρίστο Ανδρέου, πρόκειται για Ελληνοκύπριους έναν 56χρονο άνδρα και μια 44χρονη γυναίκα.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν γύρω στις 21:30 όταν συγγενικό πρόσωπο ειδοποίησε την αστυνομία όταν μετά απο ώρες προσπάθειας να τους εντοπίσει, αποφάσισε να μεταβεί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Η πρώτη πληροφορία ήταν για δυο τραυματισμένα πρόσωπα , για να διαπιστωθεί στην πορεία ότι ήταν ήδη νεκροί. Στο σημείο κατέφθασαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Οπως ανέφερε ο κ.Ανδρέου, φαίνεται πως το τραγικό περιστατικό πιθανόν να συνέβη πρωϊνές ώρες , αφού ήταν η τελευταία φορά που υπάρχουν μαρτυρίες ότι τους είχαν δεί, ενώ οι συγγενείς τους, τους αναζητούσαν για ώρες, κάτι που ενισχύει το πιο πάνω σενάριο.

Η αστυνομία μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο δολοφονίας και αυτοχειρίας, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις ενώ αναμένεται επιστημονική εξέταση των τεκμηρίων που βρέθηκαν στην σκηνή. Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε και κυνηγετικό όπλο.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και την Τρίτη (30/6) και συνεχίζονται οι έρευνες.

Ενώ την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.