ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Τους βρήκε συγγενικό πρόσωπο, αφού τους αναζητούσε για ώρες

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Τους βρήκε συγγενικό πρόσωπο, αφού τους αναζητούσε για ώρες

Νεκροί σε διαμέρισμα στην Λευκωσία και συγκεκριμένα στη Λακατάμια βρέθηκε γυναίκα και άντρας αργά το βράδυ της Δευτέρας (29/6).

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρίστο Ανδρέου, πρόκειται για Ελληνοκύπριους έναν 56χρονο άνδρα και μια 44χρονη γυναίκα.

Οι σοροί τους εντοπίστηκαν γύρω στις 21:30 όταν συγγενικό πρόσωπο ειδοποίησε την αστυνομία όταν μετά απο ώρες προσπάθειας να τους εντοπίσει, αποφάσισε να μεταβεί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Η πρώτη πληροφορία ήταν για δυο τραυματισμένα πρόσωπα , για να διαπιστωθεί στην πορεία ότι ήταν ήδη νεκροί. Στο σημείο κατέφθασαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα, Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Οπως ανέφερε ο κ.Ανδρέου, φαίνεται πως το τραγικό περιστατικό πιθανόν να συνέβη πρωϊνές ώρες , αφού ήταν η τελευταία φορά που υπάρχουν μαρτυρίες ότι τους είχαν δεί, ενώ οι συγγενείς τους, τους αναζητούσαν για ώρες, κάτι που ενισχύει το πιο πάνω σενάριο.

Η αστυνομία μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο δολοφονίας και αυτοχειρίας, ενώ συνεχίζονται οι εξετάσεις ενώ αναμένεται επιστημονική εξέταση των τεκμηρίων που βρέθηκαν στην σκηνή. Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε και κυνηγετικό όπλο.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και την Τρίτη (30/6) και συνεχίζονται οι έρευνες.

Ενώ την Τετάρτη αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE