ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισε κάτω απο το φορτηγό του εκρηκτικό μηχανισμό - Συνελήφθη 31χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντόπισε κάτω απο το φορτηγό του εκρηκτικό μηχανισμό - Συνελήφθη 31χρονος

Συνελήφθη την Δευτέρα (29/6) δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρα καταστροφής περιουσία με εκρηκτικές ύλες.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία την Δευτέρα, όταν 55χρονος ιδιοκτήτης φορτηγού ανέφερε ότι εντόπισε κάτω από το φορτηγό του, ένα ύποπτο. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό, με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος.

Από περαιτέρω εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE