ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Ρομπέρτος Χριστοδουλίδης- O 26χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται ο Ρομπέρτος Χριστοδουλίδης- O 26χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 26χρονου. Σκοπός η άντληση πληροφοριών που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Σχετική αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, η Αστυνομία καταζητεί τον πιο κάτω εικονιζόμενο, Ρομπέρτο Χριστοδουλίδη, 26 χρόνων, από Λεμεσό. Η επίθεση διαπράχθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, 2020, στην Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του υπόπτου, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805011 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 23χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE