ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 23χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται 23χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης φόνου, που διαπράχθηκε στις 21/06/2020, στην Λευκωσία, με θύμα 21χρονο, η Αστυνομία καταζητεί τον Puran Dass, 23 χρόνων, από Ινδία, αφού εναντίον του προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή στη διάπραξη των υπό διερεύνηση αδικημάτων.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες του 23χρονου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του υπόπτου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE