ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ακόμα ένα άτομο καταζητεί η Αστυνομία - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ακόμα ένα άτομο καταζητεί η Αστυνομία - Φωτογραφία στη δημοσιότητα

Καταζητειται ακόμα ένα άτομο απο τις Αρχές για το φόνο του 21χρονου Ινδού που διαπράχθηκε στις 21 Ιουνίου στο Κέντρο της Λευκωσίας. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης φόνου, που διαπράχθηκε το βράδυ της 21ης Ιουνίου 2020, στη Λευκωσία, με θύμα 21χρονο, η Αστυνομία καταζητεί τον PAWAN SINGH, 29 ετών από την Ινδία.

 

Η αστυνομία με ανακοίνωση της παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE