ΚΥΠΡΟΣ: Θύματα του γιατρού «μαϊμού» αναζητεί η ΕΛΑΣ - Πληροφορίες για επαφές με ασθενείς στην Κύπρο

ΚΥΠΡΟΣ: Θύματα του γιατρού «μαϊμού» αναζητεί  η ΕΛΑΣ - Πληροφορίες για επαφές με ασθενείς στην Κύπρο

Θύματα του γιατρού «μαϊμού» και στην Κύπρο αναζητεί πλέον η Ελληνική Αστυνομία.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έλαβε ότι ο ψευτογιατρός έστελνε «συνταγές» και «φάρμακα» και σε ασθενείς στην Κύπρο.

Η καταγγελία που έλαβαν οι ελληνικές Αρχές αναφέρει ότι ασθενείς από την Κύπρο είχαν έρθει σε επαφή με τον ψευδογιατρό, ο οποίος τους έστελνε ταχυδρομικώς πακέτο με δήθεν φάρμακα.

Μετά τη συγκεκριμένη καταγγελία, η ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν θύματα του ψευδογιατρού και στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Σημαντική επίσκεψη ΠτΔ στο Λονδίνο - Σηματοδοτεί την έναρξη της εκστρατείας «Minds in Cyprus»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Λονδίνο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εμβληματικής εκστρατείας για επαναπατρισμού ταλέντου στην Κύπρο, «Minds in Cyprus», με την πρώτη μεγάλη εκδήλωση να πραγματοποιείται αύριο, 21 Μαΐου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.