Νοσοκομείο Αναφοράς: Εξιτήριο στον τελευταίο ασθενή με κορωνοϊό

Νοσοκομείο Αναφοράς: Εξιτήριο στον τελευταίο ασθενή με κορωνοϊό

Δεν νοσηλεύονται την Δευτέρα (29/6) ασθενείς με κορωνοϊο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Το απόγευμα της Κυριακής (29/6) έλαβε εξιτήριο ο τελευταίος ασθενής που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο, αφού τα επαναληπτικά αποτελέσματα στα οποία υποβλήθηκε ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν μέχρι σήμερα 154 εισαγωγές και δόθηκαν 138 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου την Δευτέρα(29/6), νοσηλεύονται οκτώ  άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Προσωρινή «παύση» λόγω Πάσχα: Στη Europol τα στοιχεία για την υπόθεση «Σάντη» - Βίντεο

Σε αναμονή των εξελίξεων βρίσκεται η υπόθεση της λεγόμενης «Σάντη», καθώς η Αστυνομία απέστειλε τα στοιχεία στη Europol για έλεγχο, με το πόρισμα να αναμένεται εντός ημερών.

BEST OF TOTHEMAONLINE