ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 53χρονου- Πώς έχασε τη ζωή του

ΠΑΦΟΣ: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 53χρονου- Πώς έχασε τη ζωή του

Σε εργατικό ατύχημα έχασε την ζωή του ο Αλμύρ Τομπουλίδης, 53χρονος σιδεράς από την Γεωργία που διέμενε στην Κύπρο και εργαζόταν σε εργοτάξιο στην περιοχή της Πέγειας.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 10:00  το πρωι (27/6) 53χρονος κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου ο οποίος εργαζόταν σε εργοτάξιο στην περιοχή Αγίου Γεωργίου της Πέγειας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν σε σκαλωσιά  και κατάπεσε από ύψος 4 μέτρων σε υπόγειο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο 53χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στην σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου ο υπεύθυνος και μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, πυροσβεστική υπηρεσία και το Γραφείο Εργασίας.

Επίσης ενημερώθηκε ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου για τις περιστάσεις του θανάτου του.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE