ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είπε ΑΝΤΙΟ ο Κουμή και πλέον πάει για άλλη ομάδα στην Α’ Κατηγορία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Είπε ΑΝΤΙΟ ο Κουμή και πλέον πάει για άλλη ομάδα στην Α’ Κατηγορία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

O Αντώνης Κουμής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε την ΕΝΠ με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Κύπριος μεσοαμυντικός θα πάει στον Εθνικό Άχνας, είδηση που αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας από τις 15 Ιουνίου.

Η δημοσίευση του: 

«Ξεκινώντας από της ακαδημίες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και έχοντας αγωνιστεί για 7 χρόνια στην ανδρική ομάδα ο κύκλος μου έχει ολοκληρωθεί. Γεμάτος συγκίνηση αποχωρώ από την ομάδα που με άνδρωσε ποδοσφαιρικά. Όλα αυτά τα χρόνια αγωνίστηκα σκληρά και προσπάθησα να τιμήσω με τον καλύτερο τρόπο τη φανέλα της Ένωσης. Σεβόμενος την ιστορία της ομάδας έδινα όλα όσα μπορούσα κάθε φορά που αγωνιζόμουν. Υπηρέτησα την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο για αυτή, ωστόσο μέσα από τις δυσκολίες έγινα καλύτερος ποδοσφαιριστής αλλά και πιο δυνατός χαρακτήρας. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που ήταν στο πλευρό μας σε κάθε στιγμή, στις χαρές και στις λύπες και που μας έδινε ώθηση όποτε τη χρειαζόμασταν. Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου και με στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια και με ενθάρρυναν να συνεχίζω τον δικό μου αγώνα. Ευχαριστώ την Ένωση για όλα όσα μου προσέφερε και που με βοήθησε να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Αγάπησα και θα αγαπώ πάντα αυτή την ομάδα. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο για την συνέχεια!».

The post Είπε ΑΝΤΙΟ ο Κουμή και πλέον πάει για άλλη ομάδα στην Α’ Κατηγορία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top