NBA – Koρωνοϊός: 16 από τους 302 παίκτες θετικοί στον ιό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

NBA – Koρωνοϊός: 16 από τους 302 παίκτες θετικοί στον ιό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεκαέξι θετικά κρούσματα κορωνοϊού έχουν παρουσιαστεί μέχρι στιγμής στους παίκτες του ΝΒΑ, ενώ ελέγχθηκαν συνολικά 302, κάτι που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη συνέχεια της σεζόν στο Ορλάντο.

Τα πράγματα όλο και δυσκολεύουν σχετικά με τη συνέχεια της σεζόν στο ΝΒΑ λόγω του covid-19.

Η λίγκα ανακοίνωσε πως 16 παίκτες του ΝΒΑ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Συνολικά έγιναν τεστ σε 302 παίκτες.

Κάθε παίκτης που βρέθηκε θετικός θα μπει σε καραντίνα μέχρι να του επιτρέψουν πάλι οι συνθήκες υγείας, αλλά και ο γιατρός να επιστρέψει στην κανονικότητα ομάδας.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό για τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Μάλκολμ Μπρόγκντον και στη συνέχεια οι Άλεξ Λεν, Μπάντι Χιλντ και Τζαμπάρι Πάρκερ.

Το ΝΒΑ ενημέρωσε τους παίκτες και για το πλάνο ασφαλείας στο Ορλάντο για τη συνέχεια της σεζόν, για την οποία όμως υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις και με τα θετικά κρούσματα των τελευταίων ημερών.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post NBA – Koρωνοϊός: 16 από τους 302 παίκτες θετικοί στον ιό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE