ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά στο Τσίρειο Γυμνάσιο - Έκαψαν λάστιχα - Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά στο Τσίρειο Γυμνάσιο - Έκαψαν λάστιχα - Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε στο Τσίρειο Γυμνάσιο όταν άτομα επιχείρησαν να κάψουν λάστιχα στο κέντρο της αυλής του σχολείου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ιστοσελίδας μας άτομα (που πιθανότατα δεν ήταν μαθητές του σχολείου σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες) επιχείρησαν να κάψουν 2-3 λάστιχα αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μαύροι καπνοί και η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβηκε άμεσα και κατέσβησε τη φωτιά χωρίς να υπάρξει οποιοδήποτε παρατράγουδο. Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση όμως γίνεται λόγος για εξωσχολικούς, οι οποίοι εξαφανίστηκαν όταν παρουσιάστηκε η Πυροσβεστική και Αστυνομική δύναμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE