ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εργασίες συντήρησης σε οικία προκάλεσαν πυρκαγιά στον Καλοπαναγιώτη - Τέθηκε υπό έλεγχο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εργασίες συντήρησης σε οικία προκάλεσαν πυρκαγιά στον Καλοπαναγιώτη - Τέθηκε υπό έλεγχο

Υπό πλήρη έλεγχο, αφού έκαψε 1 δεκάριο χαμηλή άγρια βλάστηση, τέθηκε πυρκαγιά που ξέσπασε στις 09:05 στην κοινότητα Καλοπαναγιώτη, της επαρχίας Λευκωσίας, ανακοίνωσε το Τμήμα Δασών. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς οφείλονται σε εργασίες συντήρησης παρακείμενης οικίας.  

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, χάρη στην άμεση επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης, η πυρκαγιά περιορίστηκε άμεσα και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 09:40, αφού έκαψε 1 δεκάριο με χαμηλή άγρια βλάστηση και μικρό αριθμό θάμνων και πεύκων.   

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 20 άνδρες του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα και ένα πυροσβεστικό όχημα της Ιεράς Μονής Κύκκου και συνέδραμαν την προσπάθεια τα κοινοτικά συμβούλια Οίκου, Μουτουλλά και Γερακιών, με ένα μικρό πυροσβεστικό όχημα έκαστο.
 
Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE