ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζημιές σε είσοδο Ασφαλιστικής Εταιρείας από εκρηκτικό μηχανισμό

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζημιές σε είσοδο Ασφαλιστικής Εταιρείας από εκρηκτικό μηχανισμό

Ζημιές προκλήθηκαν σε είσοδο Ασφαλιστικής Εταιρείας στην Λευκωσία σε κεντρική λεωφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο να έχουν προκληθεί από πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Το συμβάν έγινε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (26/06) και προκάλεσε ελαφριές ζημιές στην είσοδο του κτηρίου.

Μέλη της αστυνομίας πήγαν στο σημείο όπου και διερευνούν το περιστατικό.

Η Αστυνομία αναμένεται να προχωρήσει σε καταθέσεις από τα στελέχη της Ασφαλιστικής για εξακρίβωση των αιτιών και για να αποκτήσει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τους πιθανούς δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE