ΚΥΠΡΟΣ: 31 μεταθέσεις λίγο πριν από την αποχώρηση Μιχαηλίδη -22 μετακινήσεις αφορούν το Αρχηγείο – ΛΙΣΤΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: 31 μεταθέσεις λίγο πριν από την αποχώρηση Μιχαηλίδη -22 μετακινήσεις αφορούν το Αρχηγείο – ΛΙΣΤΕΣ

Μεταθέσεις στο αστυνομικό σώμα λίγο πριν από την αφυπηρέτηση του νυν Αρχηγού Αστυνομίας, Κύπρου Μιχαηλίδη, οποίος αποχωρεί στο τέλος του μήνα.

Του Φάνη Μακρίδη

Η συντυριπτική πλειοψηφία των μετακινήσεων αφορούν το Αρχηγείο της δύναμης, καθώς οι 22 από τις 31 έχουν να κάνουν με αυτό.

Αναλυτικά μετατίθενται:
• 8 αξιωματικοί
• 2 αρχιλοχίες
• 7 λοχίες
• 2 αρχιαστυφύλακες
• 9 αστυφύλακες
• 3 ειδικοί αστυφύλακες

Οι μεταθέσεις ολοκληρώνονται σε τρεις φάσεις και άρχισαν να υλοποιούνται από την Τετάρτη 24/06 (δυο επηρεαζόμενοι). Η δεύτερη… δόση είναι ορισμένη για την προσεχή Δευτέρα 29 Ιουνίου (18 επηρεαζόμενοι), ενώ η τρίτη για την 1η Ιουλίου (11 επηρεαζόμενοι).

Αναλυτικά οι λίστες με τις μεταθέσεις:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.