ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο – Δείτε ποιους επηρεάζει

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο – Δείτε ποιους επηρεάζει

Εργασίες διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, την Τετάρτη 24/06, με την Αστυνομία να καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, στο τμήμα Άγιος Τύχωνας - Σκαρίνου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι εργασίες θα αρχίζουν στις 9.30 το πρωί και θα διακόπτονται στις 3.00 το απόγευμα κάθε μέρας. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία, σε μήκος μέχρι 1χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Εργασίες θα διεξάγονται και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού, στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό. Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 8.00 το πρωί και συνεχίζουν μέχρι τις 7.00μ.μ. κάθε μέρα, μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων στις περιοχές όπου θα διεξάγονται τα οδικά έργα, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα. Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα τύχει ενημέρωσης από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματεά του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, προτού ξεκινήσει τις επαφές της με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE