Τους κόβει την… όρεξη για Βαλακάρι

Τους κόβει την… όρεξη για Βαλακάρι

Για μία ακόμη φορά, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας, φρόντισε να… κόψει την όρεξη σε όποια ομάδα “ορέγεται” τον Βαλακάρι.

Συγκεκριμένα, αυτή τη φορά είπε ότι: «Έχουμε κρατήσει τους Πάντσεον και Μπεριγκό που είναι μεγάλα ονόματα. Θέλουμε τη νέα σεζόν να βασιστούμε σε πιο νέους, ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, όπως οι Βα και Βαλακάρι, αλλά και ο δικός μας ο Αντωνίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν κατεβαίνει ο πήχης – Η νέα μεταγραφική πολιτική, οι ανανεώσεις, τα μεγάλα ονόματα και η… Λετονία

The post Τους κόβει την… όρεξη για Βαλακάρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Ευκαιρία για «ουσιαστικές συζητήσεις» η Διάσκεψη στη Γενεύη - Θα συμμετέχει και η ΝτιΚάρλο

Η άτυπη συνάντηση της Γενεύης θα δώσει την ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις για την πορεία προς τα εμπρός στο Κυπριακό, δήλωσε την Παρασκευή ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE