ΕΛΛΑΔΑ: Προφυλακίστηκαν παππούς και θείος του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι

ΕΛΛΑΔΑ: Προφυλακίστηκαν παππούς και θείος του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τον τραγικό θάνατο βρέφους, το οποίο εντοπίστηκε την Παρασκευή νεκρό σε αρδευτικό κανάλι της Ηράκλειας Σερρών.

Στη φυλακή οδηγούνται ο θείος και ο παππούς του βρέφους, μετά την πρώτη κατάθεσή τους στον εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να τεθούν υπό κράτηση μέχρι την Τρίτη, όταν και θα απολογηθούν εκ νέου.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία, όπου αναμένεται να ρίξει περαιτέρω φως στις συνθήκες θανάτου του μικρού παιδιού.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση είχε συλληφθεί και μία ανήλικη, η οποία αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Η εξαφάνιση του βρέφους δηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας από συγγενικό του πρόσωπο και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε νεκρό, γύρω στις 9 το πρωί, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε.

Αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE