ΕΛΛΑΔΑ: Προφυλακίστηκαν παππούς και θείος του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι

ΕΛΛΑΔΑ: Προφυλακίστηκαν παππούς και θείος του βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους τρεις συλληφθέντες για τον τραγικό θάνατο βρέφους, το οποίο εντοπίστηκε την Παρασκευή νεκρό σε αρδευτικό κανάλι της Ηράκλειας Σερρών.

Στη φυλακή οδηγούνται ο θείος και ο παππούς του βρέφους, μετά την πρώτη κατάθεσή τους στον εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι πρέπει να τεθούν υπό κράτηση μέχρι την Τρίτη, όταν και θα απολογηθούν εκ νέου.

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία, όπου αναμένεται να ρίξει περαιτέρω φως στις συνθήκες θανάτου του μικρού παιδιού.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση είχε συλληφθεί και μία ανήλικη, η οποία αφέθηκε ελεύθερη μετά την απολογία της.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Η εξαφάνιση του βρέφους δηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στο Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας από συγγενικό του πρόσωπο και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε νεκρό, γύρω στις 9 το πρωί, μέσα σε αρδευτικό κανάλι, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου διέμενε.

Αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE