ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζήτησε συγνώμη από Κέρκεζ και Θεόδωρο Αντωνίου ο Αγγελή! – Για ποιον λόγο…

Ζήτησε συγνώμη από Κέρκεζ και Θεόδωρο Αντωνίου ο Αγγελή! – Για ποιον λόγο…

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, Αγγελής Αγγελή, ο οποίος αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ανάμεσα σε άλλα, τόνισε πως δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον από την ΑΕΛ, ενώ αποκάλυψε ότι είχε επαφή με τον προπονητή του Ερμή, Νίκο Παναγιώτου, αλλά το θέμα παρέμεινε στάσιμο.

Συγκεκριμένα είπε:

«Περιμένουμε να δούμε πότε θα βρούμε μία ομάδα για να αγωνιστούμε. Ψάχνω ομάδα με τον μάνατζερ μου και κάθε εβδομάδα αλλάζουν τα δεδομένα. Οι ομάδες δεν βιάζονται πάρα πολύ φέτος και ειδικά τώρα που διαφοροποιήθηκε η ημερομηνία για τη μεταγραφική περίοδο. Για την ΑΕΛ που γράφτηκε, δεν υπάρχει θέμα. Υπήρχε τον Ιανουάριο, αλλά όχι τώρα. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στον Θεόδωρο Αντωνίου και στον Ντούσαν Κέρκεζ, που τους ρωτούν συνέχεια για μένα, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ερμή, ανέφερε: «Ξέρω τον Νίκο Παναγιώτου από τις ακαδημίες. Συζητήσαμε κάποια πράγματα, όμως δεν υπάρχει κάτι, δεν έχει προχωρήσει κάτι. Περιμένω να βρω μία ομάδα που θα μου ταιριάζει».

The post Ζήτησε συγνώμη από Κέρκεζ και Θεόδωρο Αντωνίου ο Αγγελή! – Για ποιον λόγο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top