ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διερευνάται ενδεχόμενο απόπειρας φόνου – Η κατάσταση της υγειάς της 88χρονης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Διερευνάται ενδεχόμενο απόπειρας φόνου – Η κατάσταση της υγειάς της 88χρονης

Από ψυχίατρο αναμένεται να εξεταστεί ο 82χρονος ο οποίος τραυμάτισε την γυναίκα του με μαχαίρι το πρωί του Σαββάτου 20/06, στον Στρόβολο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 80χρονη γυναίκα φέρει θλαστικά τραύματα στον λαιμό και τον καρπό και υποβάλλεται σε χειρουργείο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 82χρονος ενδεχομένως να αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να εξεταστεί από ψυχίατρο.

Η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο απόπειρας φόνου

Θυμίζουμε ότι γύρω στις 08:00 το πρωί του Σαββάτου 20/06, η Αστυνομία έλαβε μήνυμα για επίθεση ηλικιωμένου άνδρα με μαχαίρι εναντίον της ηλικιωμένης συζύγου του, οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο αλλά και ασθενοφόρο όπου μετέφερε την 80χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

ΠτΔ: Μεταβαίνει στην Αίγυπτο μετά την πρόσκληση Τραμπ - Παρουσιάζει πλάνο ανοικοδόμησης της Γάζας

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για την ανοικοδόμηση της Γάζας, έχοντας συγκεκριμένο σχεδιασμό που θα παρουσιάσει και που περιλαμβάνει τη συμμετοχή κυπριακών εταιρειών στην προσπάθεια ανοικοδόμησης της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE