ΠΑΟΚ: Κανένα θέμα με Μπαργκάν

ΠΑΟΚ: Κανένα θέμα με Μπαργκάν

Στον ΠΑΟΚ δεν ασχολούνται με την περίπτωση του Κενάν Μπαργκάν της Βέροιας παρά τα σημερινά δημοσιεύματα

 Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός της Βέροιας φέρεται σε σημερινά δημοσιεύματα να έχει «κλείσει» στον ΠΑΟΚ, ωστόσο κάτι τέτοιο είναι απλά φήμη και τίποτα παραπάνω.

Ο ΠΑΟΚ άλλωστε δεν πρόκειται να προχωρήσει κάποια μεταγραφική υπόθεση πριν ανακοινωθεί η πρόσληψη του νέου τεχνικού διευθυντή. Επιπλέον στον Δικέφαλο φαίνονται διατεθειμένοι να ασχοληθούν με παίκτες μεγαλύτερου βεληνεκούς.

Πηγή: sdna.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE