Η ανατριχιαστική είδηση της χρονιάς: Συμμορία παιδόφιλων προσέγγιζαν έγκυες για να βιάσουν τα βρέφη τους

Η ανατριχιαστική είδηση της χρονιάς: Συμμορία παιδόφιλων προσέγγιζαν έγκυες για να βιάσουν τα βρέφη τους

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δράση ενός κυκλώματος παιδόφιλων έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από τις έρευνες της αστυνομίας και τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.

Η συμμορία των παιδόφιλων, τα μέλη της οποία συνελήφθησαν στη Βρετανία, βίαζαν και κακοποιούσαν μωρά και παιδιά, προβάλλοντας μέσω live streaming τις αρρωστημένες πράξεις τους.

Όπως αναφέρει η Mirror η συμμορία για να βρει τα θύματά της πίεζε οικογένειες, ενώ σε μια περίπτωση προσέγγισαν μια έγκυο ζητώντας της να κακοποιήσουν το παιδί της, προτού καν αυτό γεννηθεί.

Τα μέλη του κυκλώματος ταξίδευαν σε διάφορες περιοχές της Βρετανίας και χρησιμοποιούσαν το διαδίκτυο.

7 μέλη της συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν σε δικαστήριο, ηλικίας από 30 έως και 51 ετών.

Πρόκειται για τους: John Denham, Matthew Stansfield, Robin Hollyson, Christopher Knight, Adam Toms, David Harsley και Matthew Lisk, οι οποίοι αντιμετωπίζουν έως και ποινή ισόβιας κάθειρξης.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE