Πολύ σοβαρό ατύχημα 12χρονου στην Πάτρα – Έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε στον λαιμό

Πολύ σοβαρό ατύχημα 12χρονου στην Πάτρα – Έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε στον λαιμό

Συναγερμός σήμανε στην Πάτρα το μεσημέρι της Τετάρτης 17/06 μετά από πτώση και τραυματισμό στον λαιμό 12χρονο.

Σύμφωνα με Ελλαδικά ΜΜΕ γύρω στις 14:30 το μεσημέρι τις Τετάρτης 17/06, 12χρονος έπεσε από ύψος με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω σε κάγκελα και να τραυματιστεί στον λαιμό.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο σημείο έφτασε αμέσως όχημα του ΕΚΑΒ, για να σταματήσει την αιμορραγία από τον 12χρόνο.

Στην συνέχεια ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

«Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή και το ίδιο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Έχει ένα διαμπερές τραύμα καθώς κάγκελο καρφώθηκε στον τράχηλο της καρωτίδας του. Στη συνέχεια θα υποβληθεί σε χειρουργείο για να καθαριστεί η περιοχή που υπάρχει το τραύμα» αναφέρει στο thebest.gr ο Διοικητής του Καραμανδανείου Παύλος Αθανασόπουλος.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE