ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 184 οι νεκροί - Ακόμα ένας νεκρός την Κυριακή

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  184 οι νεκροί - Ακόμα ένας νεκρός την Κυριακή

Τους 184 έφτασαν οι νεκροί από το νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς ένας 82χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης έχασε τη μάχη.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν από τον Εχίνο της Ξάνθης, περιοχή όπου είχαν εντοπιστεί αρκετά κρούσματα κορωνοϊού. Νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και αργά το βράδυ της Κυριακής κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη χώρα είναι 3121, εκ των οποίων το 55.1% άνδρες αφορά άνδρες.

Παράλληλα, 13 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 4 (30.8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 116 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE