ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός 33χρονος –Είχε πάει σε παραλία με φίλο του για κολύμπι

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρός 33χρονος –Είχε πάει σε παραλία με φίλο του για κολύμπι

Άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε σε παραλία της κατεχόμενης Κύπρου. Μερικές βδομάδες μετά τον τραγικό χαμό, δύο νεαρών, 22χρονης κοπέλας και 24χρονου φίλου της άλλος ένας άντρας «έσβησε».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο στις 11 Ιουνίου, ο 33χρονος Mehmet Cuma Karadeniz ειχε μεταβεί στην ίδια παραλία της Κερύνειας για κολύμπι μαζί με 22χρονο φίλο του, όταν κινδύνεψε με πνιγμό, διασώθηκε και αναίσθητος στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο.

Δυστυχώς το Σάββατο 13/6, δύο μέρες μετά, άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας, βυθίζοντας τους οικειους του στο πένθος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE