Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας

Υπό πλήρη έλεγχο πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας

Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το  απόγευμα του Σαββάτου 13/6 δασική πυρκαγιά παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας, σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.


Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα, στις 14:40, σε περιοχή στα Λατσιά, παρά το Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας.

Η άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων, σημειώνεται, είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 15:50. Η πυρκαγιά ξεκίνησε από σωρούς ελαστικών που βρίσκονταν εντός εγκαταλελειμμένων αποθηκών και επεκτάθηκε σε παρακείμενα χωράφια, καίγοντας συνολικά επτά δεκάρια με αποκαλάμες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν πέντε άτομα του Τμήματος Δασών με δύο πυροσβεστικά οχήματα και επτά μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE